SAKARYA / FERİZLİ - Bakırlı Ortaokulu

TAYİN DÖNEMİNDE OKULUMUZU TERCİH EDECEK MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

Ara

Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. Dünya engelliler haftası pek çok açıdan farklı engellerin aslında engel olmadığına dikkat çekmek ve her engelin kendi içinde pek çok farklı sorunları olduğunu göstermek, engelli kişilerin katkılarını ve başarılarını hedef alan konular üzerinde durulmaktadır.Okulumuzda da  konuya dikkat çekilmesi için çeşitli yazılar okunmuş ve canlandırmalar yapılmıştır.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Bugün Ulu Önder ATATÜRK'ün 24 Kasım 1928'de "Millet Mektepleri Başöğretmeni" unvanını aldığı gündür. Bu gün 24 Kasım 1981'den beri "öğretmenler günü" olarak kutlanmaktadır.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor ve programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

27 Ekim tarihinde yapılan deneme sınavı sonuçları açıklandı!

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 99. Yılı'nı ilk günkü coşkuyla kutlandı. Gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel kutlama törenimize; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okul aile birliği genel kurul toplantımızı gerçekleştirdik katkıda bulunan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz

Ekm

8'lere Nehir projesi kapsamında kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.4/5/6/7. sınıf öğrencilerimize de  okul olarak deneme sınavı uyguladık

20 Ekim'de okulumuzda yapılan deneme sınav sonuçları

Ekm

Alemlerin Efendisi Peygamber Efendimiz (s.a.v)'i anmak maksadıyla okulumuzda etkinlikler gerçekleştirdik.Yapılan salavat yarışmasında birinci olan 5/A sınıfına hediyeleri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Özhan YÜKSEL tarafından verildi.Peygamber efendimize mektup yarışmasında birinci olan öğrencimize hediyesi okul müdürümüz Mehmet Aykut BOZKURT tarafından verilmiştir.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. Yıl Dönümü Okulumuzda Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Coşkuyla Kutlandı.